Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Πορτοκάλι: Η εναλλακτική χρήση του που σας κάνει πιο... όμορφους!

Το πορτοκάλι είναι ένα φρούτο που τρώγεται ευχάριστα, χρησιμοποιείται σε διάφορες συνταγές και γίνεται χυμός.

Εκτός από τις χρήσεις του όμως μέσα στην κουζίνα μπορεί να αξιοποιηθεί και ως προϊόν ομορφιάς και μάλιστα φυσικό! Ιδιαίτερα η φλούδα του πορτοκαλιού έχει ευεργετικές ιδιότητες και στην εμφάνισή σας.

Πιο συγκεκριμένα, το πορτοκάλι μπορεί να σας βοηθήσει να λευκάνετε τα δόντια σας. Μπορείτε να τρίψετε το εσωτερικό της φλούδας του πορτοκαλιού επάνω στα δόντια για να τους χαρίσετε πιο λευκό χρώμα καθώς το λευκό μέρος της φλούδας του πορτοκαλιού περιέχει Δ-λιμονένιο, ένα συστατικό που δρα σαν διαλύτης ενάντια στις κηλίδες των δοντιών.

Μια δεύτερη χρήση της φλούδας του πορτοκαλιού έχει να κάνει με το δέρμα. Μπορείτε να απλώσετε τις φλούδες επάνω στο πρόσωπο για μερικά λεπτά ή να προσθέσετε το ξύσμα του πορτοκαλιού σε μια σπιτική μάσκα προσώπου για να δώσετε λάμψη στο πρόσωπό σας.

Tags
Back to top button