Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Πορτογαλία: 200 δέντρα θα φυτεύονται για κάθε γκολ της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος

H ομοσπονδία της Πορτογαλίας αποφάσισε πως για κάθε γκολ που θα σημειώνεται στην 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος, θα φυτευτούν 200 δέντρα, λίγες ημέρες μετά τις καταστροφικές φωτιές από τις οποίες κάηκαν περισσότερα από 1.000.000 στρέμματα.

Η Πορτογαλία δοκιμάζεται τις τελευταίες ημέρες, καθώς οι φονικές πυρκαγιές έχουν πλήξη την χώρα, με αποτέλεσμα να υπάρξουν 7 θάνατοι, ενώ οι ζημιές είναι τεράστιες. Κάπως έτσι η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας με απόφαση της, ανακοίνωσε ότι θα φυτευτούν 200 δέντρα για κάθε γκολ που θα σημειωθεί στην 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, πριν από την έναρξη των παιχνιδιών, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, ενώ ένα πυροσβεστικό κράνος θα είναι τοποθετημένο στο κέντρο του γηπέδου, με τους αρχηγούς των ομάδων να μπαίνουν στο γήπεδο φορώντας στολές πυροσβέστη.

Πέρα από αυτές τις συμβολικές κινήσεις, οι πορτογαλικές ομάδες πρόκειται να κάνουν δωρεές στους πληγέντες από τις φωτιές, προσφέροντας ρούχα, τρόφιμα και είδη υγιεινής.

Tags
Back to top button