Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ποιο είναι το τουρκικό βαλλιστικό γιλέκο και κράνος που φοράει ο Ζελένσκι

Σύμφωνα με δηλώσεις του τουρκικού υπουργείου βιομηχανίας και τεχνολογίας, ο υπουργός Mustafa Varank επισκέφθηκε το εργοστάσιο Garanti Giyim Composite Technologies, το οποίο παράγει βαλλιστικά προστατευτικά συστήματα και λειτουργικά προϊόντα ρούχων στην πόλη Γιοζγκάτ (Yozgat OSB).

Ο Varank εξέτασε τις γραμμές παραγωγής θωρακίσεων σώματος και οχημάτων, υφασμάτων και βαλλιστικών και σύνθετων υλικών στο εργοστάσιο.

Sungur: Όλα όσα ξέρουμε για τον νέο πύραυλο αεράμυνας των Τούρκων (Βίντεο)

Σύμφωνα πάντα με το σχετικό υπουργείο των Τούρκων, ο Varank συζήτησε με τους υπεύθυνους του εργοστασίου και ενημερώθηκε πως 20 προστατευτικά κράνη και γιλέκα στάλθηκαν στον Ζελένσκι και την ομάδα του, μετά από αίτημα που έγινε τις πρώτες μέρες της ρωσο-ουκρανικής έντασης.

Οι πληροφορίες από τους Τούρκους αναφέρουν επίσης πως τα κράνη και τα γιλέκα δοκιμάστηκαν από τον ίδιον τον υπουργού, ο οποίος τα πυροβόλησε από απόσταση 15 μέτρων με βαλλιστικά πυρομαχικά 7,62 χιλιοστών στις υποδομές παραγωγής. Μετά φυσικά εξετάστηκε η κατάσταση του εξοπλισμού. 

Πως οι Τούρκοι δοκιμάζουν τα τεθωρακισμένα τους σε "4 ηπείρους"

Τα ακριβή προϊόντα που στάλθηκαν στον Ζελένσκι είναι τα "Soft ballistics Level IV plate" γιλέκα και τα "Full Cat Edon Plat Level II" κράνη.

Tags
Back to top button