Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Ποιες αλλαγές στην διατροφή μας έχουν γίνει λόγω του κοτόπουλου από το 1957 μέχρι σήμερα;

Ερευνητές στον Καναδά μεγάλωσαν τρία κοτόπουλα που ανήκαν σε τρεις διαφορετικές φυλές, δημοφιλείς το 1957, το 1978, και το 2005 για να δουν ποια θα ήταν η διαφορά μεταξύ τους.

Χωρίς να δώσουν καθόλου φάρμακα ή ορμόνες στα κοτόπουλα και ταΐζοντας τα ακριβώς τα ίδια πράγματα, τα κοτόπουλα μεγάλωσαν με τρομακτικές διαφορές στο βάρος τους.
Το είδος κοτόπουλου που ήταν κοινό το 1957 έφτασε τα 905 γραμμάρια, αυτό του 1978 τα 1.808 γραμμάρια και αυτό του 2005 μετά από τις διάφορες μεταλλάξεις που υπέστη στα εργαστήρια των εταιρειών παραγωγής τροφίμων, τα 4.202 γραμμάρια, τέσσερις φορές πιο βαρύ από το κοτόπουλο του 1957!

Το μεγαλύτερο μέγεθος στο κοτόπουλο, προφανώς και παρέχει περισσότερο κρέας, ενώ το 2030 οι Αμερικανοί καταναλωτές θα τρώνε τρεις φορές περισσότερο κρέας από ότι έτρωγαν τη δεκαετία του ’50.

Σύμφωνα με τον Business Insider, ίσως αυτό εξηγεί γιατί όλα τα τρόφιμα στις ΗΠΑ έχουν γεύση κοτόπουλου…

Tags
Back to top button