Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

ΠΟΕΔΗΝ: Εκκενώνεται ο «Ερυθρός Σταυρός» - Θα δέχεται μόνο περιστατικά κορωνοϊού

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, δόθηκε εντολή εκκένωσης του νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός», καθώς θα δέχεται αποκλειστικά περιστατικά κορωνοϊού.

Το νοσοκομείο εκκενώνεται από νοσηλευόμενους ασθενείς που είναι γενικά περιστατικά σήμερα, μετά την εντολή που δόθηκε χθες το βράδυ.

Η κατάσταση στα νοσοκομεία της Αττικής παραμένει πολύ δύσκολη, καθώς οι νοσηλευόμενοι αυξάνονται σημαντικά σε καθημερινή βάση. 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, σε νοσοκομεία του Λεκανοπεδίου υπάρχουν άτομα που έχουν διασωληνωθεί σε θαλάμους καθώς δεν υπάρχουν διαθέσιμες κλίνες στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις ανάγκες, τα νοσηλευτικά ιδρύματα αναπτύσσουν πολυδύναμες μονάδες σε χειρουργεία και αίθουσες ανάνηψης. 

Παράλληλα, άλλη μία ιδιωτική κλινική στην Αθήνα αναμένεται να πέσει στη «μάχη» και να ανοίξει τις πόρτες για περιστατικά non Covid.

Ανακοινώνονται νέα μέτρα

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, μιλώντας στην ΕΡΤ, ενημέρωσε πως ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, θα ανακοινώσει σήμερα νέα μέτρα ενίσχυσης του ΕΣΥ.

Δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για το περιεχόμενο των ανακοινώσεων που αναμένεται να κάνει ο υπουργός Υγείας κατά την σημερινή ενημέρωση για την πορεία του ιού. 

Tags
Back to top button