Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Πλημμύρες στην Τουρκία: Στους 77 ανήλθαν οι νεκροί

Βάσει του νεότερου απολογισμού που ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές, οι οποίες συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό δεκάδων ανθρώπων που φέρονται ως αγνοούμενοι, οι πλημμύρες που έπληξαν την περασμένη εβδομάδα τη βόρεια Τουρκία προκάλεσαν τον θάνατο τουλάχιστον 77 ανθρώπων.

Σύμφωνα με την Διεύθυνση Διαχείρισης Καταστροφών και Εκτάκτων Καταστάσεων (AFAD), 40 άνθρωποι συνεχίζουν να αγνοούνται έπειτα από τις πλημμύρες αυτές που σημειώθηκαν μετά τις ισχυρές βροχές την Τετάρτη σε επαρχίες που βρίσκονται στη Μαύρη Θάλασσα.

Στην πόλη Μποζκούρτ, μία από τις πλέον πληγείσες, διασώστες έψαχναν το Σαββατοκύριακο μέσα στα ερείπια των σπιτιών που καταστράφηκαν από τα κύματα, όπου η λάσπη έφθανε μέχρι τη μέση του μηρού, σημείωσε φωτογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου.

Σήμερα, εκσκαφείς καθάριζαν σωρούς από δέντρα, πινακίδες σήμανσης και άλλα αντικείμενα που μεταφέρονταν από τα νερά, με τη βοήθεια στρατιωτών που είχαν εξοπλιστεί με φτυάρια, σύμφωνα με εικόνες που μεταδόθηκαν από τα τουρκικά τηλεοπτικά δίκτυα.
 

Tags
Back to top button