Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Diddy: Μετατέθηκε ξανά η ημερομηνία αποφυλάκισής του

 Ξανά μεταφέρθηκε η ημερομηνία αποφυλάκισης του Diddy. Την Τρίτη 4 Αυγούστου, το Ομοσπονδιακό Γραφείο Φυλακών των ΗΠΑ δημοσίευσε ενημέρωση, σύμφωνα με την οποία ο 56χρονος ισχυρός παράγοντας της μουσικής βιομηχανίας πρόκειται πλέον να αποφυλακιστεί από την ομοσπονδιακή φυλακή χαμηλής ασφάλειας FCI Fort Dix, στο Νιου Τζέρσεϊ, στις 20 Φεβρουαρίου 2028.


Η ημερομηνία αποφυλάκισης του ιδρυτή της Bad Boy Records έχει αλλάξει αρκετές φορές. Στο παρελθόν, το Ομοσπονδιακό Γραφείο Φυλακών είχε αναφέρει ως πιθανές ημερομηνίες τις 15 Απριλίου 2028, 25 Απριλίου 2028 και 4 Ιουνίου 2028. Τον Ιούνιο, η ημερομηνία αποφυλάκισής του είχε μεταφερθεί στις 23 Φεβρουαρίου 2028. Μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί καμία εξήγηση για τις διαδοχικές αλλαγές.

Στον Diddy έχει επιβληθεί ποινή φυλάκισης 50 μηνών, αφού κρίθηκε ένοχος για δύο κατηγορίες μεταφοράς προσώπων με σκοπό την πορνεία, έπειτα από ομοσπονδιακή δίκη στη Νέα Υόρκη. Οι ένορκοι τον αθώωσαν από σοβαρότερες κατηγορίες, μεταξύ των οποίων η εμπορία ανθρώπων για σεξουαλική εκμετάλλευση και η συνωμοσία με σκοπό τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.
 

Ο Κομπς συμμετέχει σε πρόγραμμα απεξάρτησης από ουσίες στη FCI Fort Dix, ενώ η νομική ομάδα του συνεχίζει να ασκεί έφεση κατά της καταδίκης και της ποινής του. Οι δικηγόροι του χαρακτηρίζουν την ποινή υπερβολική και ζητούν είτε την αθώωσή του είτε την εκ νέου επιμέτρηση της ποινής.

Tags
Back to top button