Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πήγαν στο νεκροταφείο και έβγαλαν σέλφι με ένα κρανίο

Ακριβά πλήρωσαν την απόφασή τους να βγάλουν σέλφι φωτογραφίες με ένα ανθρώπινο κρανίο σε νεκροταφείο της πόλης τέσσερις νεαροί Λαρισαίοι καθώς η υπόθεσή τους έφτασε μέχρι τα δικαστήρια.

Εκεί στην αίθουσα του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας κρίθηκαν ένοχοι για την πράξη της περιύβρισης νεκρού, χωρίς ελαφρυντικό και καταδικάστηκαν σε ποινή φυλάκισης 5 μηνών με τριετή αναστολή αναφέρει το thessalianews.gr.

Ο δικαστής, συντασσόμενος με την πρόταση της εισαγγελέως, δεν πείστηκε για το ότι οι πράξεις αποτελούσαν μια νεανική τρέλα, όπως ισχυρίστηκαν οι κατηγορούμενοι και πως έκαναν ό,τι έκαναν υπό την επήρεια του αλκοόλ αλλά και… τηλεοπτικών σειρών της εποχής.

«Ήταν μια τρέλα της στιγμής. Ήπιαμε και πήγαμε εκεί στα νεκροταφεία για να αποδείξουμε πως δεν φοβόμασταν» είπε ο ένας εκ των κατηγορουμένων για το περιστατικό. Οι τέσσερις νεαροί, 18 και 19 ετών, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Τροχαίας ξημερώματα έξω από το παλιό νεκροταφείο και προσήχθησαν στο Α’ Αστυνομικό Τμήμα.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε πως είχαν πάρει από το οστεοφυλάκιο του νεκροταφείου ένα ανθρώπινο κρανίο και με αυτό έβγαζαν εναλλάξ φωτογραφίες.

Tags
Back to top button