Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Πιάσαμε πάτο! Από το 2025 ο μισθός του Έλληνα Ανθυπολοχαγού 950€ και του Βούλγαρου Δεκανέα 1100€ (βίντεο)

Έντονο πρόβλημα επιβίωσης αντιμετωπίζουν οι Έλληνες στρατιωτικοί, εξαιτίας των χαμηλών μισθών που λαμβάνουν, παρά το πολύ σημαντικό έργο που προσφέρουν. Οι Ομοσπονδίες τους καλούν την Κυβέρνηση να πάρει άμεσα μέτρα, καθώς το έργο που επιτελούν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων είναι πολύ διαφορετικό από εκείνο των υπολοίπων δημοσίων υπαλλήλων. 

Χαρακτηριστικό είναι ότι από το νέο χρόνο ο Βούλγαρος δεκανέας θα παίρνει 1.100 ευρώ καθαρά, ενώ ο Έλληνας Ανθυπολοχαγός, απόφοιτος της Ευελπίδων, 950 ευρώ

Ο Έλληνας αξιωματικός βρίσκεται μισθολογικά πολύ χαμηλά σε σχέση με τους Ευρωπαίους συναδέλφους του, ενώ και ο υπαξιωματικός παίρνει ελάχιστα σε σχέση με το υψηλό κόστος ζωής στη χώρα μας, όπως αναφέρει το .

Εξτρά δυσκολίες έχουν να αντιμετωπίσουν οι στρατιωτικοί  

Οι στρατιωτικοί διαφέρουν σημαντικά από τους υπόλοιπους δημοσίους υπαλλήλους, καθώς, εκτός του έργου τους, παίρνουν συνεχώς μεταθέσεις, πολλοί αναγκάζονται να νοικιάζουν δύο και τρία σπίτια, ενώ άλλοι λείπουν από τις οικογένειές τους για πολλούς μήνες. Τους έχουν υποσχεθεί ειδικό μισθολόγιο, αλλά και πάλι κρατούν μικρό καλάθι, όπως δηλώνουν εκπρόσωποι των Ομοσπονδιών τους στο Star. 

Αίσθηση προκαλεί και το γεγονός ότι στρατιωτικοί πληρώνουν από την τσέπη τους το μεγαλύτερο μέρος των μεταθέσεων, των μετακινήσεων και των στολών τους, αφού οι αποζημιώσεις που παίρνουν έχουν μείνει 25 χρόνια πίσω, σε επίπεδα 1999 με νόμισμα τη…δραχμή!    

.

 

 

 

 

Tags
Back to top button