Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

«Περσέας»: To νέο απόκτημα του ΠΝ – Έγινε η τελετή ονοματοδοσίας παρουσία Σακελλαροπούλου (Βίντεο)και Δένδια

Το πλοίο διαθέτει υβριδική πρόωση με την οποία μπορεί να φτάσει τη μέγιστη ταχύτητα των 17 κόμβων.

Είναι πλέον επίσημο! Το Πλοίο Γενικής Υποστήριξης «ΠΕΡΣΕΑΣ» μεταβιβάστηκε στο Πολεμικό Ναυτικό

Επίσης διαθέτει ελικοδρόμιο διαμέτρου 22.2μτο οποίο μπορεί να υποδεχτεί τα ελικόπτερα του ΠΝ και είναι δωρεά του εφοπλιστή Λασκαριδη.

Σήμερα σε ειδική τελετή έγινε η ονοματοδοσία του πλοίου παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του Υπουργού Άμυνας Νίκου Δένδια ο οποίος αναφέρθηκε στην μεγάλη προσφορά του Πολεμικού Ναυτικού που ποτέ δεν ηττήθηκε ενώ με αφορμή την προσφορά του υποναυάρχου Λασκαριδη κάλεσε τους Έλληνες εφοπλιστές να ακολουθήσουν το παράδειγμα του τονίζοντας πως η πατρίδα έχει πάντα ανάγκη.

Βίντεο από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Από την πλευρά του ο δωρητής σημείωσε την υποχρέωση όλων στην πατρίδα και την ανάγκη για την θωράκιση της.

«Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά παρευρέθηκα σήμερα στην τελετή ονοματοδοσίας & ένταξης του Πλοίου Γενικής Υποστήριξης «ΠΕΡΣΕΑΣ» στη δύναμη του Πολεμικού μας Ναυτικού. Είχα τη δυνατότητα επίσης να εκφράσω για άλλη μία φορά την αμέριστη ευγνωμοσύνη των Ενόπλων Δυνάμεων προς τον Υποναύαρχο Ε.τ. Παναγιώτη Λασκαρίδη, για την έμπρακτη απόδειξη της αγάπης του προς την πατρίδα», ανέφερε σε ανάρτησή του ο Ν. Δένδιας.

Tags
Back to top button