Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Α.Τ.Ι.Α.

Περίεργα περιστατικά εμφάνισης Α.Τ.Ι.Α. στη Γαλλία, το 1954…

Τον Οκτώβριο του 1954, οι στρατιωτικές αρχές του Metz, στη βορειοανατολική Γαλλία, ασχολήθηκαν ενδελεχώς με την εξακρίβωση μιας περίεργης πληροφορίας, καθώς ειδική στρατιωτική ομάδα επεσήμανε στον ουρανό, με τη βοήθεια προβολέα, ένα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η παράξενη πτητική μηχανή παρέμεινε για περισσότερο από τρεις ώρες εντός της ακτίνας της δέσμης φωτός, που εξαπέλυσε η στρατιωτική βάση.

Συγκεκριμένα, οι χειριστές-στρατιώτες του προβολέα κατέθεσαν ότι ο ιπτάμενος δίσκος παρέμεινε ακίνητος όλο εκείνο το χρονικό διάστημα, σε ύψος δέκα χιλιάδων μέτρων περίπου. Άλλωστε, οι χειριστές της συσκευής ραντάρ δεν μπόρεσαν να διακρίνουν το στίγμα της πτητικής μηχανής στην οθόνη τους.

Μεταξύ των πολλών και περίεργων αφηγήσεων περί ιπτάμενων δίσκων, που κατέφθαναν από όλα τα σημεία της Γαλλίας εκείνη τη χρονιά, ήταν και η ιστορία ενός 13χρονου αγοριού, ο οποίος ισχυριζόταν ότι είδε ένα ιπτάμενο πούρο, που είχε προσγειωθεί σε κάποιον αγρό.

Ο πιλότος του σκάφους φορούσε μια σκουρόχρωμη, γυαλιστερή στολή και μπότες, ενώ κρατούσε στα χέρια του μια αλλόκοτη σφαίρα, που εξέπεμπε πορφυρό φως. Μίλησε στο παιδί σε άπταιστα γαλλικά, λέγοντάς του: «Μπορείς να το κοιτάζεις, αλλά δεν μπορείς να το αγγίξεις».

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», στις 14/10/1954…

Tags
Back to top button