Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Πέντε υγειονομικοί έχασαν τη ζωή τους σε πλήγμα του Ισραήλ στο Λίβανο

Χθες Τετάρτη, σκοτώθηκαν πέντε υγειονομικοί υπάλληλοι από πλήγμα του Ισραήλ στο νότιο τμήμα του Λιβάνου, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της χώρας. Μάλιστα, τα θύματα εργάζονταν σε κέντρο επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας στην κοινότητα Ντερντγκάια, όπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση.

Το υπουργείο Υγείας του Λιβάνου καταδίκασε την επίθεση εναντίον διασωστών και εργαζομένων σε αποστολές ανθρωπιστικής βοήθειας, υπογραμμίζοντας ότι το Ισραήλ αψήφησε για άλλη μια φορά το διεθνές δίκαιο και τις ανθρωπιστικές συμβάσεις.

Η Πολιτική Προστασία του Λιβάνου επιβεβαίωσε τον θάνατο υπαλλήλων της, επισημαίνοντας πως το προσωπικό της βρισκόταν σε επιφυλακή για την παροχή βοήθειας όταν σημειώθηκε η ισραηλινή επίθεση.

Το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (dpa) υπογραμμίζει πως δεν είναι σε θέση να επαληθεύσει αυτές τις αναφορές.

Tags
Back to top button