Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

ΠΑΣΟΚ για Τσίπρα- Μητσοτάκη στην υπόθεση Γεωργίου

Να πάρουν ξεκάθαρη θέση ο κ. Τσίπρας όσο και ο κ. Μητσοτάκης για την υπόθεση Γεωργίου - μετά τη νέα αναίρεση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου - ζητάει το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωσή του, τονίζοντας ότι «η συνωμοσία της σιωπής μπορεί πρόσκαιρα να τους εξυπηρετεί, είναι όμως εξόχως βλαπτική για τη χώρα και τους πολίτες της».

Επίσης υποστηρίζει ότι η πρόταση της Φώφης Γεννηματά για μια και μόνη εξεταστική επιτροπή για όλα τα μνημόνια, δείχνει το δρόμο που πρέπει να ακολουθηθεί και να στηριχθεί από όλες τις πολιτικές δυνάμεις.
 
«Αυτός είναι ο πλέον ισχυρός συμβολισμός ότι το πολιτικό σύστημα αλλάζει και βάζει το λαό και την πατρίδα πάνω από οποιοδήποτε κομματικό συμφέρον», υπογραμμίζει το ΠΑΣΟΚ και επιημαίνει: «Η δικαστική διαιώνιση της υπόθεσης «Γεωργίου- ΕΛΣΤΑΤ» δεν συμβάλλει κατά καμία έννοια στο δημόσιο συμφέρον, τουναντίον μπορεί να το πλήξει, έστω και μη ηθελημένα, αλλά πάντως καίρια.

Οι μόνοι που ενδιαφέρονται να συντηρείται η δήθεν υπόθεση σε εκκρεμότητα, είναι οι υπεύθυνοι του εκτροχιασμού του 2009, καθώς και αυτοί που έχτισαν καριέρες υιοθετώντας και τροφοδοτώντας τις θεωρίες συνωμοσίας» υποστηρίζει το ΠΑΣΟΚ.

Tags
Back to top button