Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Εξετάζουν το ενδεχόμενο ένστασης

Τα όσα θλιβερά έλαβαν χώρα στο ΟΑΚΑ αναμένεται να επιφέρουν σημαντικές επιπτώσεις για την ομάδα του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι», ωστόσο, δε σκοπεύουν να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια.

Σε θέση αναμονής βρίσκεται αυτή τη στιγμή η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Το “τριφύλλι” περιμένει να μάθει ακριβώς τι έχει γραφτεί στο φύλλο αγώνα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό -που δεν ολοκληρώθηκε- όπως και το περιεχόμενο της έκθεσης της Αστυνομίας και όλων των άλλων φορέων που έχουν σχέση με τον χθεσινό ματς, προκειμένου να προχωρήσει στην… αντεπίθεση της.

Οι άνθρωποι του “τριφυλλιού” ψάχνουν να βρουν τα… νομικά “πατήματα” που μπορεί να έχουν, αφού υπάρχουν σκέψεις για κατάθεση ένστασης για αντικανονική διακοπή του ματς του ΟΑΚΑ!

Να θυμίσουμε ότι από τον Παναθηναϊκό αναφέρεται πως ο Γερμανός διαιτητής του ντέρμπι δεν ζήτησε εκκένωση του γηπέδου, ενώ το “κλείσιμο” του ματς έγινε χωρίς να έχει περάσει μια ώρα από τη διακοπή του, κάτι που δεν προβλέπεται από τον ΚΑΠ.

Tags
Back to top button