Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Όταν το διαβάσετε θα κόψετε το μπέικον «μαχαίρι»

Κίνδυνος θάνατος για την υγεία σου!

Δεν είναι μυστικό πως το μπέικον κάνει κακό στην υγεία μας, όμως, σύμφωνα με νέα έρευνα, η κατάσταση είναι ακόμα χειρότερη από αυτή που νομίζαμε. Όπως έκανε γνωστό το BBC, ακόμα και μικρές ποσότητες κόκκινου κρέατος, μπορούν να αυξήσουν τις πιθανότητες καρκίνου του εντέρου.

Οι ερευνητές του πανεπιστημίου της Οξφόρδης, μελέτησαν δείγματα σχεδόν μισού εκατομμυρίων ανθρώπων μέσα σε διάστημα έξι χρόνων. Τα αποτελέσματα, έδειξαν αυτό που κάθε λάτρης του μπέικον, φοβόταν. Αν καταναλώνεις μπέικον, ο κίνδυνος να εμφανιστεί καρκίνος του εντέρου, ανεβαίνει κατά 20%.

Σημαντικό ρόλο στην κακή αυτή εξέλιξη, έχουν τα χημικά που χρησιμοποιούνται κατά την παραγωγή κρεάτων όπως hot dogs, σαλάμι και φυσικά το μπέικον. Όμως, δεν είναι όλα τα κόκκινα κρέατα βλαβερά, αφού μας προσφέρουν βιταμίνες, σίδηρο και άλλες ουσίες που ο οργανισμός μας χρειάζεται.

Προσοχή, λοιπόν, με το μπέικον.

Tags
Back to top button