Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ολοκληρώθηκε η Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων «ΠΟΤΑΜΙΑ ΟΔΟΣ – 24 / RIVER ROUTE 24» στον Έβρο

Η ΧΙΙ Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού «ΕΒΡΟΥ» ανακοίνωσε πως από την Τετάρτη 5 μέχρι την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024, πραγματοποιήθηκε η Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων «ΠΟΤΑΜΙΑ ΟΔΟΣ – 24 / RIVER ROUTE 24», στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πλωτών Μέσων Δ’ Σώματος Στρατού Νοτίου Έβρου (πλησίον ΕΦ «ΕΓΝΑΤΙΑ»)… χωρίς  πραγματικά πυρά.

Αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά δεν υπήρξαν πραγματικά πυρά καθώς σε όλες τις  προηγούμενες ασκήσεις τα πυρά των Μονάδων που έπαιρναν μέρος ήταν και πραγματικά και καταιγιστικά και όλων των διαμετρημάτων.

Tags
Back to top button