Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Ολλανδία: 63 νέοι νεκροί - Άνω των 5.500 τα κρούσματα

Ο κορωνοϊός “χτυπάει” και στην Ολλανδία με τον αριθμό των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων να φτάνει σήμερα τα 811, καταγράφοντας αύξηση 17% σε σχέση με χθες, φθάνοντας συνολικά τα 5.560.

Ακόμη ο κορωνοϊός στοίχισε τη ζωή σε 63 άτομα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θανάτων στη χώρα στους 276, όπως ανακοίνωσε το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας στην καθημερινή του ενημέρωση.

Το ινστιτούτο ανέφερε επίσης πως αναμένει ότι τα αποτελέσματα των μέτρων που ελήφθησαν αυτό τον μήνα στην Ολλανδία, όπως το κλείσιμο των εστιατορίων και των σχολείων και η απαγόρευση των δημόσιων συγκεντρώσεων, θα αρχίσουν να φαίνονται στον αριθμό των ανθρώπων που έχει μολύνει ο κορωνοϊός «στο τέλος αυτής της εβδομάδας ή στις αρχές της επόμενης».

Στο μεταξύ, η ολλανδική κυβέρνηση ανακοίνωσε σήμερα την ακύρωση των κεντρικών απολυτηρίων εξετάσεων, αντίστοιχων με τις εξετάσεις που δίνουν οι μαθητές στη Γαλλία για το μπακαλορεά, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Στην Ολλανδία τα σχολεία είναι κλειστά από τις 16 Μαρτίου στην προσπάθεια να αναχαιτιστεί η εξάπλωση του νέου κορωνοϊού.

Η απόκτηση ή όχι του απολυτηρίου θα προσδιοριστεί ως εκ τούτου αποκλειστικά με βάση τους βαθμούς που έχουν αποκτηθεί στη διάρκεια του σχολικού έτους.

«Θέλω να δοθεί σε όλους τους μαθητές η δυνατότητα να αποκτήσουν ένα πλήρες (απολυτήριο) δίπλωμα και έτσι να προχωρήσουν χωρίς καθυστέρηση προς την ανώτατη εκπαίδευση σε αυτούς τους καιρούς της κρίσης», ανέφερε σε μια ανακοίνωση ο Ολλανδός υπουργός Παιδείας Άρι Σλομπ.

Τα σχολεία έχουν κι άλλο χρόνο –μέχρι τις αρχές Ιουνίου– προκειμένου να βάλουν στους μαθητές τα υπόλοιπα διαγωνίσματα που προβλέπονται από το πρόγραμμα έτσι ώστε να υπολογιστούν οι βαθμοί που αποκτήθηκαν στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Το υπουργείο προτρέπει τις σχολικές μονάδες να διοργανώσουν τη διεξαγωγή των διαγωνισμάτων αυτών εξ αποστάσεως, για παράδειγμα μέσω βιντεοδιάσκεψης. Αν τα σχολεία δεν είναι σε θέση να κάνουν τα διαγωνίσματα εξ αποστάσεως, αυτά μπορούν να διεξαχθούν στα σχολεία με την τήρηση της απόστασης ασφαλείας του 1,5 μέτρου.

Tags
Back to top button