Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Οικογένεια Καρολάιν: «Θα διεκδικήσουμε εξ ολοκλήρου την επιμέλεια του μωρού»

Η οικογένεια της 20χρονης Καρολάιν, που δολοφονήθηκε από το σύζυγο της στο σπίτι τους στο Γλυκά Νερά, θα διεκδικήσει εξ ολοκλήρου την επιμέλειας της μικρής Λυδίας.

«Η οικογένεια της Καρολάιν διεκδικεί εξ ολοκλήρου επιμέλεια του μωρού»

Σύμφωνα με όσα δήλωσε νωρίτερα ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν Κράουτς, Θανάσης Χαρμάνης, «η μητέρα και ο πατέρας της άτυχης κοπέλας θεωρούν ότι η Αλόννησος είναι το κατάλληλο περιβάλλον για να μεγαλώσει έστω και προς το παρόν το παιδί, μακριά από την Αθήνα και κοντά σε ανθρώπους που την αγαπούν».

«Δεν υπήρξε βρασμός ψυχής υπήρχε»

Ο δικηγόρος Θανάσης Χαρμάνης μίλησε και για τις εξελίξεις στο έγκλημα των Γλυκών Νερών με θύμα την 20χρονη, μετά τη χθεσινή φυλάκιση του 32χρονου πιλότου στον Κορυδαλλό.

«Είναι αλήθεια ότι το παιδί δεν επιστρέφει πίσω. Οι γονείς της Καρολάιν δεν μπορούν πιστέψουν αυτό που συνέβη» σημείωσε ο κ. Χαρμάνης αναφερόμενος στη δολοφονία της άτυχης 20χρονης.

Για το ενδεχόμενο ο φόνος της 20χρονης Καρολάιν να ήταν προσχεδιασμένος και όχι εν βρασμώ, ο κ. Χαρμάνης υποστήριξε πως «βρασμός ψυχικής ορμής δεν υπάρχει». «Βρασμός ψυχικής ορμής είναι να δείτε να σκοτώνουν το παιδί σας και σεις να πυροβολείτε τον δολοφόνο του, δηλαδή η αιφνίδια διέγερση ενός συναισθήματος είναι βρασμός» τόνισε ο κ. Χαρμάνης, υπογραμμίζοντας ότι η άτυχη Καρολάιν κοιμόταν την ώρα της δολοφονίας της, οπότε ήταν αδύνατο να του προκαλέσει βρασμό.

Tags
Back to top button