Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Oι κριτές δεν άντεξαν και έφτυναν ένας ένας το φαγητό παίκτη – Βίντεο

Χθες, οι παίκτες του Master Chef έπρεπε να παρουσιάσουν στους κριτές πιάτα με βασικό υλικό το κολοκύθι, το οποίο διάλεξε ο νικητής του τεστ δημιουργικότητας.


Απ’ ό,τι φαίνεται, ένας από τους διαγωνιζομένους, ο Μάριος Βραχάτης, ο οποίος έφτιαξε κολοκυθάκια με χταπόδι και αυγολέμονο με λιόκαυτο Ρούμελης, δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές με την μαγειρική του.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ρώτησε μάλιστα πριν δοκιμάσει τον διαγωνιζόμενο, αν έχει ξαναφτιάξει πιάτο σαν αυτό, με τον ίδιο να απαντάει αρνητικά, λέγοντας ωστόσο ότι του άρεσε.

Στη συνέχεια, τόσο ο Σωτήρης Κοντιζάς, όσο και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, αφού το δοκίμασαν, το έφτυσαν.

Δείτε το βίντεο:


Tags
Back to top button