Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Α.Τ.Ι.Α.

Οι ιπτάμενοι δίσκοι προέρχονται από άλλους πλανήτες…

Οι ιπτάμενοι δίσκοι προέρχονται από άλλους πλανήτες. Την εντυπωσιακή αυτή διαβεβαίωση παρείχε το αμερικανικό περιοδικό “LIFE”, τον Απρίλιο του 1952.Σε σχετικό άρθρο, το οποίο έφερε τον τίτλο: “Έχουμε επισκέπτες από το Διάστημα”, το “LIFE” αποκάλυπτε ότι η αμερικανική αεροπορία είχε αρχίσει να λαμβάνει σοβαρά υπόψη της τις πληροφορίες περί ιπτάμενων δίσκων και άλλων αντικειμένων ή ανεξήγητων φαινομένων, τα οποία είχαν παρατηρηθεί εκείνη την εποχή και είχαν θεωρηθεί αρχικά ως αποκυήματα φαντασίας.Κατά το αμερικανικό περιοδικό, οι ιπτάμενοι δίσκοι και τα άλλα αντικείμενα, τα οποία γίνονταν αντιληπτά στη ατμόσφαιρα, δεν ήταν πράγματα ανθρώπινης κατασκευής, πολύ δε περισσότερο αμερικανικής ή σοβιετικής κατασκευής. Μπορεί να πει κανείς ότι τα αντικείμενα αυτά προέρχονται από μακριά, ίσως από άλλους πλανήτες.Στις πληροφορίες που περιέχονταν στο συγκεκριμένο άρθρο, αναφερόταν ότι οι ειδικοί του αμερικανικού στρατού και της αμερικανικής αεροπορίας επιδίδονταν εκείνη την εποχή στη μελέτη των ανεξήγητων φαινομένων. Στρατιωτικά αεροπλάνα επαγρυπνούσαν συνεχώς, για να αντιληφθούν τα περίεργα αντικείμενα, τα οποία διέσχιζαν τον αμερικανικό ουρανό.Σε επίρρωση των παραπάνω πληροφοριών του “LIFE”, δυο παλαίμαχοι και έμπειροι πιλότοι της αμερικανικής αεροπορίας, ο Πωλ Ουίλκερσον και ο Σκιπ Ταίηλορ, οι οποίοι πετούσαν σε ύψος 14.000 ποδών στην περιοχή της αεροπορικής βάσης της Τούσον, στην Αριζόνα, είχαν παρατηρήσει ένα τεράστιο επίμηκες αντικείμενο, το οποίο ήταν πέντε φορές μεγαλύτερο από ένα βομβαρδιστικό, να περιστρέφεται δαιμονιωδώς σε ύψος 55.000 ποδών, χωρίς πτερύγια. Οι πιλότοι, οι οποίοι ήταν εμπειρότατοι, ανέφεραν ότι το αντικείμενο φαινόταν να είναι από αλουμίνιο και έλαμπε στον ήλιο.Ο Ουίλκερσον ανέφερε επίσης ότι στην εικοσιπενταετή σταδιοδρομία του ουδέποτε είχε δει κάτι παρόμοιο. “Δεν μπορούσα να ανυψωθώ περισσότερο, διότι δεν είχαμε συσκευές οξυγόνου”, συμπλήρωσε.Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 05/04/1952…
Tags
Back to top button