Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι ιδιοκτήτες «γουρούνων» λένε «Όχι» στην απαγόρευση και κάνουν πορεία στη Βουλή (φωτό)

Σε εξέλιξη βρίσκεται πορεία και συγκέντρωση έξω από τη Βουλή, από ιδιοκτήτες μηχανών τύπου «γουρούνες», που διαμαρτύρονται για το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε πρόσφατα και το οποίο απαγορεύει τη χρήση τους σε ασφάλτινους δρόμους, για όσες είναι από 250 κυβικά και πάνω.

Οι διαμαρτυρόμενοι είναι ιδιοκτήτες καταστημάτων ενοικίασης μηχανών. Όπως λένε, έχουν κάνει μεγάλη επένδυση σε τέτοιου είδους μηχανές και τώρα χάνουν τα χρήματα που επένδυσαν, ενώ σημειώνουν ότι δεν φταίνε εκείνοι αν διάφοροι ανεγκέφαλοι Βρετανοί κάνουν βλακείες με τα συγκεκριμένα οχήματα στα Μάλια και στη Χερσόνησο Κρήτης.

Οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα ενόψει και της τουριστικής περιόδου και τονίζουν ότι 4.000 επιχειρήσεις και 50.000 οικογένειες ζουν από την ενοικίαση των «γουρουνών» στους τουρίστες το καλοκαίρι.

Πάνω από 200 «γουρούνες» ξεκίνησαν την πορεία τους από τη λεωφόρο Συγγρού, αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη Βουλή και ο επόμενος σταθμός της διαμαρτυρίας τους είναι το υπουργείο Συγκοινωνιών.

 

 

 

 

Tags
Back to top button