Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Oι φοροτεχνικοί ζητούν παράταση προθεσμίας για τη ρύθμιση οφειλών σε 36 - 72 δόσεις

Δύο μήνες παράταση για την υπαγωγή των επιχειρήσεων στην ειδική ρύθμιση των 36 έως 72 δόσεων για την αποπληρωμή των φορολογικών και ασφαλιστικών οφειλών που δημιουργήθηκαν την περίοδο της πανδημίας ζητεί από την κυβέρνηση η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΠΟΦΕΕ).

Σε επιστολή τους προς τους αρμόδιους υπουργούς οι φοροτεχνικοί επισημαίνουν ότι «οι ασφυκτικές καταληκτικές ημερομηνίες (εκπνέει η προθεσμία στις 28 Φεβρουαρίου), σε συνδυασμό με την πιθανή ελλιπή ενημέρωση από πλευράς επιχειρήσεων, έχει οδηγήσει έναν σημαντικό αριθμό δυνητικά δικαιούχων επιχειρήσεων να μην έχουν υποβάλει αίτηση για υπαγωγή στη ρύθμιση των 72 δόσεων.

Μέχρι σήμερα έχουν ενταχθεί 45.000 οφειλέτες  στη ρύθμιση για τα χρέη προς την εφορία.

 

Tags
Back to top button