Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Οι επιστήμονες αποφάνθηκαν – Η κοτόσουπα καταπολεμά το κρυολόγημα

Επιστημονική έρευνα αποδεικνύει πως μέχρι σήμερα κακώς θεωρούσαμε την κοτόσουπα ως ένα placebo για το κρυολόγημα, καθώς εν τέλει η κατανάλωση της όταν είμαστε κρυωμένοι βοηθά πραγματικά.

Η Ρένα Ζέλιγκ, επίκουρη καθηγήτρια διατροφικών επιστημών στο Πανεπιστήμιο Rutgers, δήλωσε ότι όλα ξεκινούν από τον αλμυρό ζωμό της σούπας, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει με την ενυδάτωση του σώματος. Επιπλέον, τα λαχανικά παρέχουν ζωτικής σημασίας βιταμίνες και ανόργανα συστατικά, ενώ το κοτόπουλο παρέχει πρωτεΐνη – κάτι που η Zelig λέει ότι είναι “σημαντικό για την ανάκτηση των δυνάμεών μας όταν έχουμε αρρωστήσει”. Ο ζεστός ζωμός βοηθά επίσης και τη μύτη μας να ξεμπουκώσει, αλλά και τα λευκά αιμοσφαίρια στον αγώνα τους για την καταπολέμηση της λοίμωξης.

Ακόμη και οι χορτοφάγοι και οι vegans μπορούν να αποκομίσουν τα οφέλη της σούπας. Η εγγεγραμμένη διαιτολόγος Amy Gorin, ιδιοκτήτρια του Amy Gorin Nutrition στη Νέα Υόρκη, έχει την τέλεια μέθοδο για να παρέχουμε στον οργανισμό μας τον ευεργετικό συνδυασμό πρωτεΐνης-λαχανικών και ζωμού χωρίς την κατανάλωση κρέατος. «Ζεσταίνουμε ζωμό λαχανικών χαμηλής περιεκτικότητας σε αλάτι και προσθέτουμε λαχανικά όπως πιπεριές σε φέτες, κομμένα κρεμμύδια, μισά ντοματάκια και φέτες μανιταριών. Στη συνέχεια, ρίχνουμε τόφου κομμένο σε φέτες για πρωτεΐνη», λέει η Gorin. «Μπορείτε να προσθέσετε ό, τι καρυκεύματα σας αρέσουν, όπως μαύρο πιπέρι, σκόνη σκόρδου και πάπρικα», συμβουλεύει.

Tags
Back to top button