Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Πολιτισμός

Ο Νίκολας Κέιτζ διάλεξε τα Μέγαρα για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας - Βίντεο από τα σκηνικά

Τα Μέγαρα έχουν μεταμορφωθεί σε βιβλικό χωριό για τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Νίκολας Κέιτζ (Nicolas Cage), "The Carpenter's Son" (Ο Υιός του Ξυλουργού), με θέμα την παιδική ηλικία του Ιησού. 

Η τοποθεσία που έχουν στηθεί τα σκηνικά, πάνω στα βουνά των Μεγάρων, λέγεται Κρύφτες. Δεν έχει εύκολη πρόσβαση και στα παλιότερα χρόνια κατέφευγαν εκεί οι κάτοικοι των Μεγάρων για την προστασίας τους, σε περιόδους απειλής.

Γνωστός χορογράφος για Βουγιουκλάκη: «Έκανε περίεργες ενέσεις που της έκαναν κακό, δεν ήθελε να μεγαλώσει»

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο των Μεγάρων, η επιλογή της τοποθεσίας έγινε από τους location scουters, τους ανθρώπους της παραγωγής που ψάχνουν ιδανικά σημεία για γυρίσματα.

Ανάμεσα στις υποψήφιες χώρες ήταν η Τυνησία και η Ισπανία αλλά τελικά η παραγωγή διάλεξε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα τα Μέγαρα.

Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων, ο χολιγουντιανός σταρ έμενε σε σπίτι που είχε νοικιάσει στους Αγίους Θεοδώρους. 

Ωστόσο, πρόσφατα,  ο πασίγνωστος ηθοποιός δέχτηκε επίθεση από σμήνος μελλισών με αποτέλεσμα η παραγωγή να αλλάξει την τοποθεσία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Νίκολας Κέιτζ βρίσκεται στην Ελλλάδα για τα γυρίσματα, καθώς είχε πρωταγωνιστήσει με την Πενέλοπε Κρουζ και τον Κρίστιαν Μπέιλ στο «Μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι», που γυρίστηκε στην Κεφαλλονιά.

Tags
Back to top button