Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ο Μητροπολίτης Μόρφου κ.κ. Νεόφυτος αναδεικνυεται φάρος της Ορθοδοξίας...ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣ!!!

Κυριακή Βαΐων με πιστούς σε εκκλησία που λειτουργούσε ο Μητροπολίτης Μόρφου. Αρνήθηκαν να φύγουν… έλαβαν εξώδικο πρόστιμο 300 ευρώ!!

Μητροπολίτης Μόρφου κ.κ. Νεόφυτος«Ἡ σημερινὴ Λειτουργία δὲν θὰ ξεχαστεῖ Ποτέ.Ἐνῶ λέγαμε τὸ Εὐαγγέλιο εἰσέβαλαν μερικοὶ ἀστυνομικοί, κατὰ πάντα νόμιμοι μὲ τοὺς νόμους τοῦ προεδρικοῦ καὶ ὑπουργικοῦ διατάγματος...Τὸ ἕνα καθῆκον εἶναι ὁ νόμος τοῦ Θεοῦ, ὁ ὁποῖος τί λέει;«Τὸν ἐρχόμενον πρός μὲ οὐ μὴ ἐκβάλω ἔξω». Αὐτὸν ποὺ θὰ ἔρθει κοντά μου δὲν θὰ τὸν βγάλω ἔξω.Ἔτσι λέει ὁ Χριστός μας, ἔτσι λέει ἡ ὀρθόδοξη Ἐκκλησία μας, ὅταν εἶναι πράγματι Ὀρθόδοξη.Ο Πανιερώτατος και Πανγενναιώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ.κ. Νεόφυτος, αφού "έσπασε" ανήμερα των Βαΐων την καραντίνα της Ορθοδοξίας, υποδεχόμενος τον Χριστό, την Ζωή και όχι την αθεΐα και τον Θάνατο, υπήρξε καταπέλτης στο κήρυγμά του, που έγινε στον αύλειο χώρο του Ι. Ν. Οσίων Βαρνάβα και Ιλαρίωνος Περιστερώνας Κύπρου! Καταρχήν χαρακτήρισε "ασεβέστατους τους Αστυνομικούς, οι οποίοι εισέβαλαν στον Ναό την ώρα που διαβαζόταν το Ιερό Ευαγγέλιο της θριαμβευτικής υποδοχής του Χριστού στα Ιεροσόλυμα, όπου ο κόσμος έστρωνε ακόμη και τα ρούχα του για να περάσει ο Κύριος της Δόξης...Αποκάλυψε δε ότι είπε στην Αστυνομία ότι όποιος έρχεται στον Χριστό, ο Χριστός δεν τον μαλώνει και δηλαδή όποιος έρθει στην Εκκλησία και την Θεία Κοινωνία ο Μόρφου δεν έχει το δικαίωμα να τον διώξει!'Επειτα απευθύνθηκε στον Πρόεδρο της Κύπρου κ. Αναστασιάδη και τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Μητσοτάκη για το κατάντημα αυτό των κλειστών Ναών μέρες του Πάσχα, συγκρίνοντάς τους εμμέσως με τον ευσεβή Πρωθυπουργό της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορισόφ, ο οποίος όχι μόνο δεν έκλεισε τους Ναούς, αλλά δήλωσε πως δεν έχει τέτοιο δικαίωμα, προλέγοντας ότι θα έχει μεγάλη ευλογία η Βουλγαρία (είναι άραγε τυχαίο ότι έχει ελάχιστα κρούσματα και θανάτους;)

Κατά την έφοδο της Αστυνομίας, εντός του ναού εντοπίστηκαν 10 άτομα. Οι 7 φαίνεται ότι υπάκουσαν στις συστάσεις της Αστυνομίας και αναχώρησαν ενώ οι άλλοι τρεις προτίμησαν να παραμείνουν στο ναό και έλαβαν εξώδικο πρόστιμο 300 ευρώ.

Tags
Back to top button