
Μυστήρια είναι η περίπτωση αμερικανικής ερευνητής ομάδας, σε συνεργασία με 7 Πανεπιστήμια, στην οποία εστάλησαν 1.500 δείγματα με κορονοϊό, προκειμένου να δουν τον κορονοϊό στο μικροσκόπιο, και ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ! Πάντα εντόπιζαν τον ιό της γρίπης!
Διατύπωσαν την υπόθεση ότι ο κορονοϊός είναι μια μετάλλαξη της γρίπης. Για κάθε ενδεχόμενο, υπέβαλαν μηνύσεις για απάτη, διότι δεν τους έστειλαν δείγματα κορονοϊού (Γελάνε κι οι σύριγγες με τη λογική του Υπουργείου Υγείας! Βροχή οι μηνύσεις στις ΗΠΑ!).
Δεν μου φαίνεται ότι είναι απάτη. Δεν νομίζω ότι πρέπει να επικαλεστούμε θεωρίες συνωμοσίας. ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ. Προσφέρουν μάλιστα υψηλό χρηματικό ποσό για όποιον το κατορθώσει, αφού όλοι έχουν αποτύχει μέχρι τώρα! Η ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΓΝΩΣΤΟ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ «ΑΓΝΩΣΤΟ» ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Υπάρχουν μερικά επιχειρήματα που μπορούν να ενισχύσουν την υπόθεση ότι ο κορονοϊός είναι μια μετάλλαξη της γρίπης (ή, πάντως, ότι ο κορονοϊός είναι κάτι ασήμαντο, που θα μπορούσε να εξομοιωθεί, ως προς τα αποτελέσματα, με την γρίπη).
Α) Η μεγαλύτερη στον κόσμο βιοτεχνολογική κινεζική εταιρεία προσφέρει τεστ που ανιχνεύει ταυτόχρονα και τον κορονοϊό και τον ιό της γρίπης, διότι είναι τόσο δύσκολο να διακριθούν μεταξύ τους (Βλ. το προαναφερθέν άρθρο).
Β) Η θνησιμότητα κορονοϊού και γρίπης είναι ΙΔΙΕΣ (Καθηγητής παν. Stanford Γ.Ιωαννίδης: «Μόλις 0,1% το ποσοστό θνητότητας του κορωνοϊού – 200.000 κρούσματα στην Ελλάδα»).
Γ) ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ ΑΠΟ ΓΡΙΠΗ ΦΕΤΟΣ. Τα φαρμακεία θα πετάξουν όλα τα αντιγριπικά που έλαβαν για τη φετινή χρονιά, τουλάχιστον όσα λήγουν (Η Ιατρικό-Πολιτική Χούντα εξαφάνισε την γριπη…Κανένας δεν αρρώστησε φετος..). Ήταν τόσο αποτελεσματικά τα μέτρα των τελευταίων μηνών, ώστε να εξουδετέρωσουν την γρίπη, αλλά όχι τον κορονοϊό, στον οποίο στόχευαν; Ή μήπως περάσαμε την γρίπη με άλλο όνομα;
Δ) Ο δικηγόρος Αντωνιάδης μιλά για ΑΠΑΤΗ.
Ε) Στρατιωτικός Ιατρός λέει ότι για τον κορονοϊό επαρκούν τα ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ, αρκεί να λαμβάνονται από την αρχή, πράγμα το οποίο συχνά δεν συμβαίνει, διότι ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ (Στρατιωτικός Ιατρός Καρδιολόγος στο 251 ΓΝΑ: “Υπάρχει σκοπούμενος δόλος και απάτη πίσω από το covidbusiness). Μια μαρτυρία Ανωνύμου το επιβεβαιώνει: «… Η μητέρα της ευτυχώς επέμεινε να πάρει “αντιβίωση ” ,την οποία και ξεκίνησε αμέσως ,αν και είχαμε την εντύπωση ότι είναι άχρηστη απέναντι στον πανίσχυρο αυτό ιό ,αλλά πάνω στο πρόβλημα ,ευτυχώς το κάναμε ,τις δώσαμε αντιβίωση… Από την επόμενη ημέρα ραγδαία καλυτέρευση και υποχώρηση των συμπτωμάτων…» (
ΣΤ) Τέλος, ας κάνουμε και την εξής παρατήρηση. Υπάρχουν ιατροί που θεραπεύουν τον κορονοϊό (Οπως η Ρουμάνα Πνευμονολόγος Flavia Groșan, το πρωτόκολλο του Covid που εφαρμόστηκε στα νοσοκομεία σκοτώνει τους ασθενείς!).
Οι περισσότεροι γιατροί δεν τα καταφέρνουν τόσο καλά, διότι νομίζουν ότι έχουν να κάνουν με μια άγνωστη ασθένεια και χρησιμοποιούν λάθος θεραπεία. Αν όμως υπάρχουν ιατροί που θεραπεύουν πλήρως ή σχεδόν πλήρως το κορονοϊό, κι αν ο κορονοϊός είναι μια απλή μετάλλαξη της γρίπης, τότε οι θάνατοι λόγω γρίπης των προηγούμενων ετών θα πρέπει να αποδοθούν σε άγνοια, λάθη ή απροσεξίες των γιατρών. Αφού κάποιοι ιατροί κατορθώνουν και θεραπεύουν πλήρως την γρίπη (υπό την ονομασία του κορονοϊού).