Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε περιοδεία στην Πελλοπόνησο

O πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποιεί pεριοδεία στην Πελοπόννησο, με πρώτο σταθμό την Ηλεία. Εκεί είχε επαφές με πολίτες και φορείς της περιοχής. 

Από τη Βάρδα Ηλείας ξεκίνησε η περιοδεία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο νομό Ηλείας, με τον πρόεδρο της ΝΔ να έχει συνομιλίες με πολίτες και καταστηματάρχες όταν έκανε βόλτα στους δρόμους του χωριού. 

Ένας κρεοπώλης του ζήτησε να κατανοήσει τα προβλήματα της κοινωνίας. «Γι' αυτό γυρνάμε όλη την Ελλάδα και συζητάμε με τους πολίτες. Έχουμε ένα συγκεκριμένο σχέδιο το οποίο πιστεύουμε ότι θα το εγκρίνουν. Υπάρχει ελπίδα αλλά ελπίδα που στηρίζεται στην αλήθεια. Πήξαμε με τα παραμύθια», απάντησε ο κ. Μητσοτάκης. 

«Πρόεδρε θέλουμε να έρθετε και ως πρωθυπουργός», του είπε στη συνέχεια ο κρεοπώλης και ο πρόεδρος της ΝΔ απάντησε: «Τα "μπράβο" θα έχουν μεγαλύτερη σημασία όταν κάνουμε όσα έχουμε δεσμευτεί». 

Στο χωριό Κουρτέσι, ο κ. Μητσοτάκης επισκέφτηκε θερμοκήπιο όπου γίνεται καλλιέργεια καρπουζιών και άκουσε παράπονα των αγροτών για τη φορολογία, ενώ άκουσε αρκετά παράπονα για την φορολογική πολιτική της κυβέρνησης και από άλλους ιδιοκτήτες καταστημάτων στη Γαστούνη, την Ανδραβίδα και τα Λεχαινά.

«Τι διαφορετικό θα κάνετε εσείς;», τον ρώτησε ένας ζαχαροπλάστης. «Εγώ έχω πει ότι θα μειώσω τους φόρους και τον ΕΝΦΙΑ. Δεν είπα ότι θα καταργήσω τον ΕΝΦΙΑ», απάντησε ο κ. Μητσοτάκης ο οποίος άκουσε και τις προτάσεις νέων σε καφέ της περιοχής. Απόψε στις 19.00 ο πρόεδρος της ΝΔ θα μιλήσει στον Πύργο, ενώ αύριο θα επισκεφτεί τη Μεσσηνία.

Στη Μεσσηνία, όπου θα βρεθεί και για τη γιορτή της Υπαπαντής του Χριστού, ο κ. Μητσοτάκης θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί και να ανταλλάξει απόψεις για τα ζητήματα που έχουν προκύψει τις τελευταίες ημέρες με την ΠΓΔΜ με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, με τον οποίο θα δειπνήσει.

Tags
Back to top button