Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Ο γιατρός υποψιαζόταν ότι ήθελε να κρύψει την εγκυμοσύνη της- Μόλις κατάλαβε τι ήταν σοκαρίστηκε (εικόνες)

Μετά από πολύ δυνατούς πόνους, η πλέον 18χρονη Oli, είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με πρησμένη την κοιλιά.


Όπως φάνηκε τελικά, ο πόνος και το πρήξιμο οφειλόταν σε έναν όγκο στην αριστερή της ωοθήκης και σε μία κύστη που τον περικύκλωνε.

Ο όγκος δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλος, η κύστη όμως ήταν εξωπραγματική. Όταν είδαν τις ακτινογραφίες της, έμειναν με το στόμα ανοιχτό, βλέποντας πως η κύστη είχε το μέγεθος καρπουζιού.

“Η κύστη ήταν τόσο μεγάλη που νόμιζα ότι θα σπάσει σαν μπαλόνι και ο καρκίνος θα εξαπλωθεί σε όλο μου το σώμα.» Ευτυχώς, μετά την αφαίρεση του όγκου και της 30 εκατοστών κύστης, οι γιατροί της είπαν πως ο καρκίνος δεν είχε εξαπλωθεί.

Λίγες εβδομάδες μετά το χειρουργείο μπόρεσε και επέστρεψε στην κανονική της ζωή και όλα επανήρθαν στους κανονικούς της ρυθμούς


Η ογκολόγος που έκανε την εγχείρηση είχε ακόμα πιο απίστευτα νέα. Η γονιμότητά της δεν είχε επηρεαστεί καθόλου από την εγχείρηση. Τέλος καλό όλα καλά!

healthypage.com

Tags
Back to top button