Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

O εορτασμός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου (βίντεο)

Σε κλίμα ιεράς κατανύξεως και με τη δέουσα αγιορείτικη λαμπρότητα πανηγυρίζει η Ιερά Μέγιστη Μόνη Βατοπαιδίου τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου στο όνομα του οποίου τιμάται το Καθολικό της Μονής.

Της Ιεράς πανήγυρεως προεξάρχει ο Πανοσιολογιότατος Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Χιλανδαρίου Γέροντας Μεθόδιος, και συμπροσεύχονται μαζί του ο Καθηγούμενος της Μονής Βατοπαιδίου Γέρων Εφραίμ, ο Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μ. Δημητριάδος αρχιμανδρίτης Δαμασκηνός Κιαμέτης και Αγιορείτες Πατέρες.

Βρούτσης: «Ηρθε πολλές φορές ο Φουρθιώτης - Πήρε 200.000 ευρώ πριν αποκαλυφθεί η απάτη»

Μετά το πέρας του Μεγάλου και Πανηγυρικού Εσπερινού παρατέθηκε το καθιερωμένο αγιορείτικο κέρασμα στο Μέγαλο Συνοδικό της Μονής και αντηλλάγησαν προσφωνήσεις και ευχές από τον Καθηγούμενο Γέροντα Εφραίμ Βατοπαιδινό, τον Καθηγούμενο Γέροντα Μεθόδιο Χιλανδαρινό, τον κ. Αθανάσιο Μαρτίνο, Πολιτικό Διοικητή του Αγίου Όρους και τον Αρχιμανδρίτη π. Δαμασκηνό Κιαμέτη, Πρωτοσύγκελο της Ι. Μ. Δημητριάδος. 

Δείτε το βίντεο

Tags
Back to top button