Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Ο ΕΦΕΤ ανακάλεσε προϊόν στο οποίο ανιχνεύτηκε σαλμονέλα

Μπιφτέκι- κοτόπουλο στο οποίο ανιχνεύτηκε το παθογόνο βακτήριο της σαλμονέλας ανακάλεσε από τον αγορά ο ΕΦΕΤ.


Ειδικότερα, ο ΕΦΕΤ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, στo πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος Επίσημου Ελέγχου Μικροβιολογικών Κριτηρίων Ασφάλειας Τροφίμων – Έλεγχος για Salmonella spp. και σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Δοκιμών & Ερευνών Τροφίμων του Ε.Φ.Ε.Τ., διαπίστωσε την ύπαρξη μη ασφαλούς τροφίμου στο οποίο ανιχνεύθηκε το παθογόνο βακτήριο Salmonella spp.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για το προϊόν με την εμπορική ονομασία «Ύψηστον μπιφτέκι κοτόπουλο», συσκευασμένο, με ημερομηνία παραγωγής : 03.10.2017, αριθμό παρτίδας : 27517 και ημερομηνία λήξης : 03.10.2018. Η εταιρεία παραγωγής είναι η«MEATKA Α.Ε.», Σπάτα, Αττικής.

Οπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου της εν λόγω παρτίδας από την εσωτερική αγορά, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Οι καταναλωτές καλούνται αν έχουν προμηθευτεί το προϊόν να μην το καταναλώσουν.


 

Tags
Back to top button