Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Ο αντιοξειδωτικός θησαυρός του καλοκαιριού

Τα φρούτα αυτήν την εποχή έχουν την τιμητική τους και αποτελούν μια δροσερή και υγιεινή επιλογή για όλη την ημέρα. Προσθέστε περισσότερο χρώμα και νοστιμιά στην καθημερινή σας διατροφή με το νεκταρίνι.


Με χρυσοκίτρινη σάρκα που κοκκινίζει στο κέντρο του και ξεχωριστό άρωμα, είναι μικρότερο από τα ροδάκινο και έχει πιο έντονη γεύση.

Το ζουμερό και νόστιμο αυτό φρούτο είναι το αποτέλεσμα διασταύρωσης μήλου και ροδάκινου και είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες. Για αυτό το λόγο θεωρείται πολύ δραστικό κατά της δυσκοιλιότητας, ενώ έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση.

Ακόμη περιέχει σημαντικές ποσότητες βιταμινών Α και C και αρκετά μεταλλικά άλατα. Συμβάλλει στην αποτοξίνωση του οργανισμού και στην ενίσχυση του νευρικού συστήματος, ενώ τα β-καροτένιά του βοηθούν στην πρόληψη διαφόρων μορφών καρκίνου.

Έχει χαμηλή περιεκτικότητα καλίου και είναι ιδανικό για όσους έχουν υψηλή χοληστερόλη και υπέρταση. Εκτός από τα οφέλη του, μας χαρίζει 59 θερμίδες ενώ η καλύτερη εποχή του είναι οι μήνες Ιούνιος, Ιούλιος και Αύγουστος.


Διατηρήστε το στο ψυγείο για περισσότερο καιρό καθώς δεν αντέχει την άμεση έκθεση σε υψηλές θερμοκρασίες.

Tags
Back to top button