Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Α.Τ.Ι.Α.

Ο “χορός των ιπτάμενων αντικειμένων” στη Γαλλία, το 1954…

Το 1954, ο “χορός των ιπτάμενων αντικειμένων” συνεχιζόταν αμείωτα στον ουρανό της Γαλλίας. Οι αυτόπτες μάρτυρες πολλαπλασιάζονταν. Άλλοι ισχυρίζονταν ότι είδαν ιπτάμενα βαρέλια, άλλοι ιπτάμενους δίσκους, άλλοι στιλπνά μακρόστενα πούρα και άλλοι διάφορα άλλα παράδοξα σχήματα.Μάλιστα, ένας εργάτης και ο βοηθός του διέκριναν στο στερέωμα μια μυστηριώδη πτητική μηχανή, που έφερε το σχήμα μιας καμπάνας. Κατά τις δηλώσεις τους, εξέπεμπε πράσινες ανταύγειες, ενώ σε μια στιγμή αναπήδησε και φωταγωγήθηκε με εκτυφλωτικό πορτοκαλί φως.Σε απόσταση τριάντα χιλιομέτρων από το σημείο, εμφανίστηκε ένα παράδοξο ιπτάμενο αντικείμενο, το οποίο είχε σχήμα βαρελιού και χρώμα ερυθρό.Μια άλλη εμφάνιση Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενων Αντικειμένων σημειώθηκε στην Τουλόν, στις 13 Οκτωβρίου του 1954.Επρόκειτο για τη θέαση ενός “γιγάντιου σωλήνα”, ο οποίος, σύμφωνα με τα λεγόμενα των αυτοπτών μαρτύρων, ίπτατο σε ύψος περίπου εκατό μέτρων πάνω από την οικία τους. Ο “γιγάντιος σωλήνας” προσγειώθηκε για λίγο και μετά εξαφανίστηκε στον ουρανό, αφήνοντας πίσω του φωτεινά ίχνη εξαιρετικώς έντονα.Μετά την απογείωσή του, οι αυτόπτες μάρτυρες μετέβησαν στο μέρος από το οποίο απογειώθηκε το μυστηριώδες ιπτάμενο αντικείμενο, όπου διαπίστωσαν κατάπληκτοι ότι τα χορτάρια ήταν εντελώς πατημένα σε κυκλική επιφάνεια διαμέτρου περίπου πέντε μέτρων.Μάλιστα, στο κέντρο της περιφέρειας του κύκλου ανακάλυψαν πάνω στο έδαφος τέσσερα παράξενα ίχνη, τα οποία προφανώς είχαν αφήσει τα στηρίγματα του “γιγάντιου σωλήνα”.Επίσης, το κατεστραμμένο χορτάρι έφερε σταγονίδια κάποιου υγροποιημένου αερίου, το οποίο μύριζε έντονα. Ο Ενωμοτάρχης της περιφέρειας της Τουλόν, συνοδευόμενος από ομάδα έξι Χωροφυλάκων, μετέβη στο σημείο για επιτόπια έρευνα.Ένας αυτόπτης μάρτυρας, στη Λυών αυτή τη φορά, ονόματι Μπατίστ Ζουρντί, ηλικίας τριάντα ετών, άνθρωπος λογικός και ήρεμος, οδηγούσε κάθε βράδυ το φορτηγό του, με το οποίο σύλλεγε γάλα από την πέριξ ύπαιθρο.Στις 4 η ώρα τα ξημερώματα της Δευτέρας 11 Οκτωβρίου της ίδιας χρονιάς βρισκόταν σε ένα έρημο οροπέδιο, του οποίου το σκοτάδι φωτιζόταν μόνο από τους φανούς του φορτηγού του. Ο ουρανός ήταν νεφοσκεπής, όταν ξαφνικά ο κινητήρας του οχήματός του σταμάτησε απότομα και οι φανοί του έσβησαν.Ο οδηγός κατέβηκε από το αυτοκίνητό του και άνοιξε το καπό, για να αναζητήσει την περίεργη βλάβη. Έξαφνα, αντιλήφθηκε πάνω από το φορτηγό του ένα πελώριο πολύχρωμο ιπτάμενο αντικείμενο, το οποίο μετατοπιζόταν στον ουρανό σε διεύθυνση κάθετη προς τον δρόμο. Η αλλόκοτη πτητική μηχανή απομακρύνθηκε με τεράστια ταχύτητα και χάθηκε μέσα στα σύννεφα.Όταν ο νεαρός άντρας συνήλθε από το αρχικό σοκ που υπέστη, διαπίστωσε ότι χωρίς καμιά δική του ενέργεια, η μηχανή του φορτηγού του επαναλειτούργησε αυτόματα και οι φανοί του βρέθηκαν και πάλι αναμμένοι.Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 14/10/1954…
Tags
Back to top button