Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Ο 12χρονος που τον φωνάζουν «διάβολο» – Δείτε από τι πάσχει (βίντεο)

Μια μυστηριώδης ασθένεια έχει κάνει τις παλάμες στα χέρια ενός παιδιού να μεγαλώσουν υπερβολικά και να έχουν ξεπεράσει τα 30 εκατοστά σε μήκος.


Ο 12χρονος Tarik, από το Uttar Pradesh της Ινδίας, είχε μεγάλες παλάμες από τη γέννησή του, τα οποία, αν και δεν έχουν διαγνωστεί, κάποιοι γιατροί υποθέτουν ότι μπορεί να είναι η αντίστοιχη ελεφαντίαση για τα χέρια, αν και είναι πολύ πιο πιθανό να πρόκειται για μια ακόμα περίπτωση μακροδακτυλισμού.

Τρομαγμένοι από την άγνοια της ασθένειας, πολλοί συγχωριανοί του, φωνάζουν τον Tarik «διάβολο», αφού πιστεύουν ότι οι μεγάλες παλάμες του είναι αποτέλεσμα κάποιας κατάρας.

Εκτός από τη διαρκή σκληρή αντιμετώπιση από γείτονες και παλιούς φίλους, ο Tarik, ο οποίος πουλάει τσάι, δεν μπορεί καν να πάει στο σχολείο, καθώς ανησυχεί ότι οι παλάμες του θα φοβίσουν τους άλλους μαθητές.

Μετά από το θάνατο του πατέρα του, η οικογένειά του δεν ήταν σε θέση να προσφέρει επισκέψεις σε γιατρούς για να βρεθεί κάποια θεραπεία. Ωστόσο, ο Tarik εξακολουθεί να αισιοδοξεί ότι θα θεραπευτεί μια μέρα.


«Θέλω να απαλλαγώ από αυτή την κατάσταση. Θέλω να γίνω όπως τα άλλα παιδιά που πηγαίνουν στο σχολείο κάθε μέρα και παίζουν σαν κανονικά παιδιά. Ελπίζω ότι κάποτε θα έχω κανονικές παλάμες».

Πηγή: Iatropedia

Tags
Back to top button