Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ντουμπάι: Σοκαριστικές φωτογραφίες αποκαλύπτουν την ανέχεια των εργατών πίσω από τη χλιδή

Ένας Ιρανός φωτογράφος απαθανάτισε τις απελπισμένες ζωές εργατών της Νότιας Ασίας που ταξιδεύουν στο Ντουμπάι με την ελπίδα να χτίσουν ένα μέλλον για τις οικογένειές τους - αλλά βρίσκουν μόνο ανέχεια, χαμηλούς μισθούς και σπασμωδική εργασία σε αποπνικτική ζέστη.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στο Sonapur, το ανεπίσημο όνομα μιας κατασκήνωσης εργασίας στα περίχωρα του Ντουμπάι, που βρίσκεται πολύ μακριά από την πολυτέλεια, τους ουρανοξύστες στα ύψη και τον τεράστιο πλούτο για τον οποίο φημίζεται η πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Το «Sonapur» - ειρωνικά, το όνομα σημαίνει «Πόλη του Χρυσού» στα Χίντι - φιλοξενεί περισσότερους από 150.000 εργάτες, κυρίως από την Ινδία, το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές και την Κίνα.

Δείτε τις σοκαριστικές εικόνες που δημοσίευσε η Daily Mail:

Tags
Back to top button