Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Ντ.Μπακογιάννη για Κουφοντίνα: «Επί κυβερνήσεως Τσίπρα η δημοκρατία και εκβιάζεται και τρομοκρατείται»

«Επί κυβερνήσεως Τσίπρα η δημοκρατία και εκβιάζεται και τρομοκρατείται», δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη, σε τηλεφωνική της παρέμβαση στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, σχολιάζοντας την παρέμβαση της εισαγγελέως ΑΠ, Ξένης Δημητρίου, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την χορήγηση άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Τρομοκρατείται, συνέχισε η κυρία Μπακογιάννη, με όλους αυτούς τους κυρίους, οι οποίοι καίνε και απειλούν ότι θα κάψουν και την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, αν δεν δοθεί άδεια στον Κουφοντίνα.

Αυτό ονομάζεται στη δική μου διάλεκτο εκβιασμός, συμπλήρωσε, ενώ χαρακτήρισε πρωτοφανή την απόφαση της Ξένης Δημητρίου υπέρ του Λουκά της 17Ν, τονίζοντας μάλιστα το γεγονός ότι η γνωμοδότηση του αντεισαγγελέα ήταν αντίθετη.

Tags
Back to top button