Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Ν.Θωμαΐδης: «Μετά από ένα μήνα θα υπάρξει αποκλιμάκωση στα κρούσματα»

Ο Νίκος Θωμαΐδης δεν εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για το επόμενο χρονικό διάστημα και την σταδιακή αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού.

«Θα κορυφωθεί τις επόμενες εβδομάδες και στη συνέχεια θα υπάρξει αποκλιμάκωση» τόνισε μιλώντας στο ΜΕGA.

Παράλληλα, επεσήμανε πως η αποκλιμάκωση αυτή θα είναι αργή και θα χρειαστούν τουλάχιστον 30 ημέρες προκειμένου να υπάρξει αισθητή μείωση.

«Θα πρέπει να σκεφτούμε έξυπνους τρόπους για να μπορέσει και η κοινωνία να αποσυμπιεστεί και να μπορέσουν να αποδώσουν υγειονομικά τα μέτρα» σημείωσε καταληκτικά ο κ. Θωμαΐδης.

Tags
Back to top button