Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Novartis: Οι μάρτυρες που καλεί το ΚΙΝΑΛ

Συνεδριάζει αύριο η προανακριτική επιτροπή της Βουλής προκειμένου να εξετάσει και να αποφασίσει για τους μάρτυρες που θα κληθούν να καταθέσουν στην επιτροπή που θα διερευνήσει τυχόν ποινικές ευθύνες του Δημ. Παπαγγελόπουλου στη υπόθεση Novartis.

Ηδη τα κόμματα έχουν αρχίσει να καταθέτουν τις λίστες με τις προτάσεις τους. Πρώτο την λίστα του κατέθεσε το Κίνημα Αλλαγής με την οποία μεταξύ άλλων ζητεί να καταθέσουν ο πρώην ισχυρός άντρας της Novartis, Κωνσταντίνος Φρουζής. Ζητά επίσης να καταθέσουν τα 10 πολιτικά πρόσωπα που ενέπλεξε στην υπόθεση ο ΣΥΡΙΖΑ (Γ. Στουρνάρας, Ευ. Βενιζέλος, Αντ. Σαμαράς, Π. Πικραμμένος, Δημ. Αβραμόπουλος, Αδ. Γεωργιάδης. Ανδ. Λοβέρδος, Γ. Κουτρουμάνης, Ανδρ. Λικουρέντζος. Μάριος Σαλμάς).

Το ΚΙΝΑΛ καλεί επίσης να καταθέσουν οι εισαγγελικοί λειτουργοί Ιωάννης Αγγελής, Ελένη Ράικου, Γεωργία Τσατάνη, Ευγενία Κυβέλου και Ισίδωρος Ντογιάκος, οι προστατευόμενοι μάρτυρες, οι δημοσιογράφοι Γιάννης Κουρτάκης και Γιάννης Φιλιππάκης, ο επιχειρηματίας Σαμπί Μυωνής, ο πρώην προστατευόμενος μάρτυρας Νίκος Μανιαδάκης ο πρόεδρος της ΕΤΑΔ που έκανε καταγγελίες για τον κ. Παπαγγελόπουλο όσον αφορά το Λαγονήσι resort Γιώργος Τερζάκης και οι κ.κ. Κώστας Ράνος και Νίκος Μανίας που αναφέρονται στην δικογραφία.

Tags
Back to top button