Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Ν.Μηταράκης: «Αποτελεσματική προστασία των συνόρων μας - Μειώθηκαν οι μεταναστευτικές ροές κατά 96%»

O υπουργός Μετανάστευσης Νότης Μηταράκης μίλησε για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα σύνορα και την αισθητή μείωση των εισροών παράνομων μεταναστών.

Ανέφερε παράλληλα ότι δεν έχει χρειαστεί να νοσηλευτεί κανείς από τους αιτούντες άσυλο που βρεθήκαν θετικοί στον ιό τόσο στη ΒΙΑΛ της Χίου όσο και στην προσωρινή δομή στο Καρά Τεπέ στη Λέσβο, καθώς το μεγαλύτερο ποσοστό είναι ασυμπτωματικοί.

Ο κ. Μηταράκης έκανε γνωστό ότι το εξάμηνο αυτό η μείωση των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών στη χώρα μας ανέρχεται στο 96%, ενώ αντίθετα στη Μεσόγειο υπάρχει αύξηση των ροών κατά 200%. Σημείωσε ότι η μείωση των ροών στη χωρά μας οφείλεται σε πολλούς παράγοντες, ένας από τους οποίους είναι το γεγονός ότι προστατεύουμε αποτελεσματικά τα σύνορά μας. 

Tags
Back to top button