Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Ν.Καπραβέλος: «Δεν είναι δημοκρατικό δικαίωμα ο μη εμβολιασμός - Αυτοί είναι υπεύθυνοι για τις μεταλλάξεις»

Απίστευτα πράγματα είπε ο Διευθυντής ΜΕΘ Νοσοκομείου «Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος, ο οποίος μιλώντας για την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών και τα πιθανά κίνητρα που θα πρέπει να δοθούν υποστήριξε πως οι ανεμβολίαστοι ευθύνονται για τις μεταλλάξεις. 

Παράλληλα ο Ν.Καπραβέλος υποστήριξε πως δεν είναι δημοκρατικό δικαίωμα κάποιου ο μη εμβολιασμός.

«Το δικαίωμα της άρνησης, το δικαίωμα της αντικοινωνικής και αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς κάποιων να μην θέλουν να βοηθήσουν τον συνάνθρωπο τους πρέπει να μας απασχολήσει. Πρέπει να πειστούν όλοι. Να προσπαθήσουν να κάνουμε έναν καθολικό εμβολιασμό. Να πετύχουμε μία πολύ μεγάλη ανοσία. Αυτός που δεν εμβολιάζεται και αποτελεί το ρεζερβουάρ κίνησης του ιού, αυτό κάνει μεταλλάξεις και ξέρετε αυτή η συμπεριφορά οδηγεί σε μεταλλάξεις οι οποίες ακυρώνουν και τα εμβόλια. Δεν είναι επιτρεπτό σε μία κοινωνία μία τέτοια αντικοινωνική συμπεριφορά. Δεν είναι μόνο τα κίνητρα, πρέπει να υπάρχουν και αντικίνητρα», είπε χαρακτηριστικά. 

Ενώ πρόσθεσε πως: «Φοβόμαστε μήπως κάποιος εμβολιασμένος και με τις δύο δόσεις μπει στην εντατική γιατί αυτό θα σημαίνει και το τέλος των εμβολίων. Δεν είναι δημοκρατικό δικαίωμα να μην εμβολιάζεται, είναι αντικοινωνική συμπεριφορά, ένα πρότυπο προς αποφυγήν».  

Βέβαια για τις μεταλλάξεις είχε μιλήσει πρόσφατα και ο  νομπελίστας Γάλλος καθηγητής Luc Montagnier, ο οποίος είχε πει πως τα εμβόλια είναι αυτά τα οποία δημιουργούν τις μεταλλάξεις. 

Δείτε όσα είχε πει: 

Tags
Back to top button