Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Νιγηρία: Τραγωδία με 31 νεκρούς-Ποδοπατήθηκαν σε διανομή τροφίμων

Τουλάχιστον 31 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σήμερα στη νότια Νιγηρία όταν δημιουργήθηκε συνωστισμός και ποδοπατήθηκαν κατά τη διάρκεια διανομής τροφίμων που οργάνωσε τοπική εκκλησία, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Η τραγωδία σημειώθηκε στην πόλη Πορτ Χάρκορτ, στην Πολιτεία Ρίβερς, δήλωσε η Γκρέις Ιρίνγκε-Κόκο, εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας, κάνοντας λόγο για 31 νεκρούς.

Εκατοντάδες άνθρωποι που είχαν συγκεντρωθεί για να πάρουν φαγητό στην εκκλησία νωρίς σήμερα το πρωί, έσπασαν μια πύλη, προκαλώντας το ποδοπάτημα, δήλωσε η εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Νιγηρία: 30 νεκροί έπειτα από επίθεση τζιχαντιστών

"Ο κόσμος ήταν εκεί ήδη από νωρίτερα και κάποιοι έγιναν ανυπόμονοι και άρχισαν να σπρώχνουν και να ορμούν, κάτι που οδήγησε στο ποδοπάτημα. Η αστυνομία βρίσκεται στο σημείο και παρακολουθεί την κατάσταση, ενώ η έρευνα είναι σε εξέλιξη", είπε η Ιρίνγκε-Κόκο.

Τα νιγηριανά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι η εκδήλωση είχε οργανωθεί από την εκκλησία King's Assembly προκειμένου να προσφερθούν τρόφιμα και διάφορες προμήθειες στους άπορους σε ένα γήπεδο πόλο της πετρελαϊκής πόλης.

Τα τελευταία χρόνια, η Νιγηρία έχει βιώσει αρκετές τραγωδίες από ποδοπάτημα κατά τη διάρκεια συνωστισμού που συνδεόταν με διανομές τροφίμων, όπως το 2021 κατά τη διάρκεια ενός προγράμματος διανομής τροφίμων που οργανώθηκε από μια ανθρωπιστική οργάνωση στην Πολιτεία Μπόρνο, στο βόρειο τμήμα της χώρας, όπου επτά γυναίκες έχασαν τη ζωή τους όταν ποδοπατήθηκαν από το πλήθος.

Tags
Back to top button