Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Νιγηρία: Νεκρά τρία παιδιά μετά από απαγωγή δεκάδων μαθητών από σχολείο

Τρία παιδιά βρέθηκαν νεκρά έπειτα την απαγωγή 94 μαθητών και οκτώ εκπαιδευτικών στη βορειοδυτική Νιγηρία την περασμένη Πέμπτη, δήλωσε χθες ο διευθυντής του σχολικού ιδρύματος.

Ο στρατός σε ανακοίνωσή του τόνισε ότι μέχρι στιγμής έχει διασώσει τρεις δασκάλους και οκτώ μαθητές, σκοτώνοντας έναν από τους απαγωγείς.

Δύο κορίτσια και ένα αγόρι βρέθηκαν νεκρά, δύο με τραύματα από πυροβολισμούς στα πόδια τους, δήλωσε ο Μουσταφά Γιουσούφ, διευθυντής του ομοσπονδιακού δημόσιου γυμνασίου στην απομονωμένη πόλη Μπίρνιν Γιαούρι στην Πολιτεία Κέμπι της βορειοδυτικής Νιγηρίας. Πρόσθεσε πως οι απαγωγείς χρησιμοποιούν τις τηλεφωνικές συσκευές των μαθητών για να καλέσουν γονείς ζητώντας λύτρα 60 εκατομμυρίων νάιρα (146.341 δολάρια).

Η μαζική απαγωγή της Πέμπτης ήταν η τρίτη σε σχολεία της βορειοδυτικής Νιγηρίας σε ισάριθμες εβδομάδες. Ένοπλοι έχουν αρπάξει σχεδόν 900 μαθητές και φοιτητές μέσα από τα σχολεία τους στην περιοχή από τον Δεκέμβριο για να αποσπάσουν λύτρα.

Tags
Back to top button