Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεκρή η γυναίκα που έπεσε σε φαράγγι στα Χανιά

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η εκδρομή του Ορειβατικού Συλλόγου Ηρακλείου στο φαράγγι Βρυσί στη Ζούρβα.

Μια γυναίκα περίπου 40 ετών, ενώ περπατούσε μαζί με τους άλλους πεζοπόρους μέσα στο φαράγγι, όπως δημοσίευσε το Flashnews.gr, ξαφνικά έπεσε μέσα στην χαράδρα του φαραγγιού σε μεγάλο βάθος.

Οι υπόλοιποι ενημέρωσαν τις αρχές και ξεκίνησε η επιχείρηση για τον εντοπισμό και ανάσυρση της γυναίκας από πέντε Πυροσβέστες από τα Χανιά και τέσσερεις από την ΕΜΑΚ από το Ηράκλειο.

Νωρίς το απόγευμα, και μετά από μια πολύ δύσκολη κατάβαση, η ομάδα διάσωσης έφτασε στην γυναίκα, η οποία – σύμφωνα με πληροφορίες – βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένη καθώς έφερε πολλαπλά τραύματα από την πτώση της.

Οι εκδρομείς είχαν ξεκινήσει από τους Λάκκους προκειμένου να διασχίσουν το φαράγγι Βρυσί και να ολοκληρώσουν την εκδρομή στην Ζούρβα.

Tags
Back to top button