Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Νέα φωτιά στη Νάξο - Η τρίτη πύρινη εστία μέσα σε 24 ώρες

Νέα φωτιά ξέσπασε στη Νάξο και πρόκειται για την τρίτη μέσα σε μόλις λίγες ώρες.

Ήταν λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Δευτέρας (21.06.2021) όταν το πυροσβεστικό κλιμάκιο ενημερώθηκε για φωτιά σε κτήματα κοντά στον επαρχιακό δρόμο Χώρας Νάξου – Γαλανάδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24, ένα πυροσβεστικό όχημα με δύο άνδρες έσπευσε προς τη φωτιά, ενώ καταφτάνουν ενισχύσεις και από το Χαλκί.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή (20.06.2021), από τις δύο φωτιές σε Τρίποδες και Αγγίδια αποτεφρώθηκαν περίπου 110 στρέμματα χορτολιβασικής έκτασης.

Tags
Back to top button