Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Νέα έρευνα αποκαλύπτει: Το κάπνισμα σε κάνει λιγότερο ή περισσότερο ελκυστικό;

Τις προηγούμενες δεκαετίες το κάπνισμα είχε περάσει στην δυτική κουλτούρα ως μια «κουλ», αισθησιακή σε ορισμένες περιπτωσεις συνήθεια, ειδικά μέσα από την τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Όμως, ολοένα και περισσότεροι νέοι σήμερα το απορρίπτουν. Τελικά, μας κάνει το κάπνισμα περισσότερο ελκυστικούς ή όχι; Απ' ότι φαίνεται, από καθαρά επιστημονική βάση, όχι.

Οι ερευνητές του πανεπιστημίου του Μπρίστολ, ζήτησαν από περίπου 500 συμμετέχοντες να αξιολογήσουν 23 ζευγάρια διδύμων, να δηλώσουν αν μπορούν να ξεχωρίσουν τους καπνίζοντες από τους μη καπνίζοντες και ποιο από τα δύο πρόσωπα βρίσκουν πιο ελκυστικό.

Τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν ότι σε συντριπτικό βαθμό (70%) οι συμμετέχοντες μάντεψαν σωστά ποιος από τους δύο ήταν ο καπνιστής ενώ χαρακτήρισαν ως πιο ελκυστικό πρόσωπο τον μη καπνιστή.

Όπως το υποπτευόμασταν, το κάπνισμα όχι μόνο μας κάνει λιγότερο ελκυστικούς, αλλά... φαίνεται και στο πρόσωπό μας!

Tags
Back to top button