Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Μύκονος: Κλιμάκιο της ΥΠΑ πραγματοποίησε αυτοψία για την πτήση του Β.Χήτου στον Πάνορμο

Στην Μύκονο έφτασε Κλιμάκιο της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) με στόχο να διενεργήσει αυτοψία στο σημείο που προσγείωσε το ελικόπτερό του στον Πάνορμο ο επιχειρηματίας Βασίλης Χήτος.

Τα μέλη του κλιμακίου έλεγξαν, σύμφωνα με πληροφορίες, και όλα τα ιδιωτικά ελικοδρόμια που υπάρχουν στο νησί σε ένα πολύωρο tour, ώστε να διαπιστώσουν την κανονικότητά τους και σύμφωνα με πληροφορίες εντός των ημερών θα επιτραπούν πάλι οι προσγειώσεις ελικοπτέρων σε αυτά.

Να σημειωθεί ότι μετά την πτήση του επιχειρηματία, η ΥΠΑ με ειδική NOTAM που εξέδωσε απαγόρευσε μέχρι τις 27 Ιουνίου όλες τις προσγειώσεις και απογειώσεις ελικοπτέρων στη Μύκονο, που δεν γίνονται για όλες τις πτήσεις, χωρίς καμία εξαίρεση. Το συγκεκριμένο μέτρο εξόργισε πολύ κόσμο στο νησί που θεώρησε άδικο να την πληρώσουν όλοι για την ανοησία του ενός, που αποφάσισε να προσγειωθεί σε μια παραλία, μαζί με τον κουμπάρο του Βασίλη Μιχαήλ, πετώντας σε χαμηλό ύψος.

Ίσως γι' αυτό δεν εμφανίστηκε καθόλου δημόσια, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είπαν άνθρωποι που τον ξέρουν, αφού δεν άκουσε και λίγα, στον απόηχο της αλά top gun πτήσης του. Η γυναίκα του Καρολίνα Ντε Σόουζα το έπραξε, εμφανιζόμενη μόνη της στην παραλία της Ψαρρούς για να κάνει ένα μπάνιο στο Kensho μακριά από την πολυκοσμία του Nammos, χωρίς να συνοδεύεται από κάποια φίλη της.

Μετά τον χθεσινό έλεγχο αναμένεται στις 27 του μήνα η νέα απόφαση της ΥΠΑ για τις πτήσεις ελικοπτέρων στην Μύκονο καθώς και η απόφαση για τον επιχειρηματία Βασίλη Χήτο που κλήθηκε να δώσει τις δικές του εξηγήσεις.

 

 

Tags
Back to top button