Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Μπόρις Τζόνσον: Ο πιο γκαντέμης πρωθυπουργός ever - Μετά τις συγνώμες για τα κορονοπάρτι βρέθηκε μέλος της οικογένειάς του θετικό στον κορονοϊό

Στη σκιά του… Partygate, του σκανδάλου που έχει ξεσπάσει με τα πάρτι κυβερνητικών στελεχών εν μέσω πανδημίας, ο Μπόρις Τζόνσον ακύρωσε μια επίσκεψη στο Λάνκασιρ, την ώρα που οι πολιτικοί του αντίπαλοι αλλά και στελέχη των Τόρις στρέφονται εναντίον του επειδή παραδέχθηκε ότι βρέθηκε στο πάρτι της Ντάουνινγκ Στριτ.

Ωστόσο, ο Μπόρις Τζόνσον δεν θα χρειαστεί να μπει σε καραντίνα, όπως αναφέρει η DailyMail αλλά θα πρέπει να «περιορίσει τις επαφές του». Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Ντάουνινγκ Στριτ «εφόσον είναι εμβολιασμένος κατά του κορονοϊού, δεν θα τεθεί σε καραντίνα αλλά θα υποβάλλεται καθημερινά σε τεστ COVID και θα περιορίσει τις επαφές του με άλλους».

Οργισμένοι οι Τόρις: "Μπόρις Τζόνσον παραιτήσου τώρα" - Ζήτησε συγνώμη με "χαζές" δικαιολογίες

Η παραδοχή του Βρετανού πρωθυπουργού ότι παρευρέθηκε στο πάρτι εν μέσω πανδημίας έφερε σφοδρές αντιδράσεις από το κόμμα που ηγείται, των Τόρις, οι οποίοι του ζητούν να παραιτηθεί επειδή έχουν καταποντιστεί στις δημοσκοπήσεις, καθώς οι Εργατικοί προηγούνται με 10 ποσοστιαίες μονάδες.

Από το αντίπαλο στρατόπεδο, ο Κιρ Στάρμερ, ηγέτης του Εργατικού Κόμματος, ζήτησε από τον Τζόνσον να παραιτηθεί ενώ τα βρετανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για «μάχη για την πολιτική του επιβίωση».

Tags
Back to top button