Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Α.Τ.Ι.Α.

Μυστηριώδη ιπτάμενα αντικείμενα πάνω από τη Χιλή, το 1965…

Το θέμα των ιπτάμενων δίσκων είχε αναζωπυρωθεί τον Ιούλιο του 1965, μετά τις πρόσφατες παρατηρήσεις ενός “μυστηριώδους αντικειμένου” στην Ανταρκτική και τις δηλώσεις μελών των πληρωμάτων πολλών σκαφών της Χιλής, τα οποία είχαν παρατηρήσει αντικείμενα κυκλικού σχήματος, τα οποία εξέπεμπαν φως διαφόρων χρωμάτων, τη νύχτα της Πέμπτης 7 Ιουλίου, εκείνου του έτους.Οι δηλώσεις αυτές ενίσχυαν τις υποθέσεις των επιστημόνων και τη φαντασία των συγγραφέων περί της υπάρξεως εξωγήινων όντων. Ναύτες των πολεμικών σκαφών, τα οποία είχαν καταπλεύσει τη νύχτα της Παρασκευής από το Βαλπαραΐσο της Χιλής, δήλωσαν ότι τα μυστηριώδη αντικείμενα ήταν ορατά καθ’ όλη τη διάρκεια της προηγούμενης νύχτας, όταν τα πλοία βρίσκονταν στα ανοιχτά του λιμανιού του Κονστιτουσιόν, 320 χιλιόμετρα νοτίως του Σαντιάγο.Οι ναύτες ανέφεραν στους δημοσιογράφους ότι “τα αντικείμενα είχαν σχήμα σφαιρικό και κινούνταν σε πολύπλοκους σχηματισμούς, προς διάφορες κατευθύνσεις, εκβάλλοντας πράσινες, πορτοκαλί και λευκές αναλαμπές”.Δημοσιογράφοι της χιλιανής εφημερίδας “El Mercurio” είχαν αναφέρει ότι είχαν αντιληφθεί ένα κυκλικό αντικείμενο στο ύψος του ορίζοντα, το οποίο εξέπεμπε ισχυρό φως, ενώ κατευθύνονταν με το αυτοκίνητό τους προς το Βαλπαραΐσο σε αποστολή της εφημερίδας.Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 11/07/1965…
Tags
Back to top button