Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

«Μυστικά» για να σε βοηθήσουν να τρως λιγότερο!

Η σωστή διατροφή και η γυμναστική είναι σίγουροι τρόποι αδυνατίσματος. Παρόλα αυτά, υπάρχουν και κάποια μικρά μυστικά που μπορείς να εφαρμόζεις καθημερινά και τα οποία ούτε που φανταζόσουν ότι μπορούν να σε βοηθήσουν να φτάσεις πιο γρήγορα στον στόχο σου.

Ποια είναι αυτά?

Το βούρτσισμα των δοντιών αμέσως μετά το φαγητό, μειώνει την επιθυμία για γλυκά.

 Η επίσκεψη στο super- market με γεμάτο στομάχι. Αντιθέτως, θα καταλήξεις να πάρεις ό,τι βρεις μπροστά σου.

 Η κατανάλωση φαγητού σε μικρά πιάτα χρησιμοποιώντας μικρά πιρούνια. Αυτό το κόλπο θα σε βοηθήσει να καταναλώσεις λιγότερες θερμίδες, να μασήσεις καλύτερα το φαγητό σου και να χορτάσεις γρηγορότερα.

 Να τρως με το αντίθετο χέρι από το βασικό σου, αφού θα σε κάνει να μην φας λαίμαργα.

Το πορτοκάλι, η βανίλια και η μπανάνα έχουν την ιδιότητα να μειώνουν την πείνα, γι' αυτό μύρισε τα πριν τη μεγάλη επιθυμία για γλυκό.

Βάψε την κουζίνα σου μπλε, αφού έρευνες έχουν δείξει ότι το συγκεκριμένο χρώμα μειώνει την πείνα. Αντιθέτως, το κόκκινο αυξάνει την επιθυμία για κατανάλωση περισσότερου φαγητού.

Προσπάθησε να φας με chopsticks, παίρνοντας μικρότερη ποσότητα φαγητού, απ' ότι το κανονικό πιρούνι.

Tags
Back to top button