Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

Μιμή Ντενίση: Ποζάρει με μαγιό όπως δεν την έχουμε ξαναδεί (φωτο)

Για την Μιμή Ντενίση ο χρόνος δεν κυλά με την ίδια ταχύτητα που ενδεχομένως κυλά για τις υπόλοιπες γυναίκες. Η ηθοποιός απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και μοιράζεται μερικές στιγμές της με τους followers της στο Instagram.

Ποζάροντας με μαγιό κάτω από τον ήλιο, η Μιμή Ντενίση γράφει: «Φεύγοντας από την υπέροχη Νάξο για την αγαπημένη μου Τήνο πήρα μαζί μου όμορφες αναμνήσεις από ανθρώπους και μέρη. Μοναδικές παραλίες… υπέροχες γεύσεις… άψογη διαμονή… Με κέρδισε αυτό το νησί που δεν το ήξερα, του χρόνου πάλι. Την αγάπη μου στους φιλόξενους Ναξιώτες που θυμίζουν Έλληνες άλλων εποχών».

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, η φωτογραφία είναι αρετουσάριστη και η ηθοποιός… απλά υπέροχη!

Tags
Back to top button