Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

Survivor: «Εκτός εαυτού» ο Τάκης Καραγκούνιας – «Άνθρωπος είμαι ρε, δεν είμαι ζώο» (βίντεο)

Την πιο επεισοδιακή νύχτα μέχρι σήμερα στο Survivor έζησε ο Τάκης Καραγκούνιας, καθώς και οι υπόλοιποι παίκτες των Διασήμων.

Αφορμή στάθηκε το θέμα του ύπνου για το οποίο και ο παίκτης του Survivor δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή του όσο και αν οι συμπαίκτες του, όπως η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Απόστολος Ρουβάς, τον προέτρεπαν να επιστρέψει στην καλύβα προκειμένου να συνεχίσει τον ύπνο του.

«Δεν μπορώ γιατί έχω τη μεριά μου και έρχονται εκεί να κοιμηθούν τα παιδιά! Πάω να φύγω για να μην τους ενοχλώ και έρχομαι εδώ! Ε τι… Πείτε μου που θέλετε να κοιμηθεί ένας άνθρωπος για να καταλάβω. Γιατί από την πρώτη στιγμή που έχω έρθει εδώ ψάχνετε να βρείτε μύγα για μένα».

«Τάκη μου σε παρακαλώ πολύ! Κάθε βράδυ έχουμε τα ίδια πράγματα» τόνισε, με τη σειρά του, ο Απόστολος Ρουβάς αρνούμενος να δεχθεί και πάλι τις φωνές στην καλύβα της ομάδας του.

«Εμείς τι φταίμε, εξήγησε μου, να ακούμε κάθε βράδυ γκρίνιες και τσακωμούς».

«Δεν θέλω άλλη κουβέντα καμία! Κουβέντα καμία! Μα την Παναγία δηλαδή… Από κανέναν σας! Άντε λοιπόν. Ήμαρτον» αποκρίθηκε εξοργισμένος ο Τάκης Καραγκούνιας στο Survivor. «Άνθρωπος είμαι ρε, δεν είμαι ζώο! Μυριέλλα είμαι άνθρωπος, δεν είμαι ζώο! Το καταλαβαίνεις; Και για σένα και για μερικούς άλλους εδώ πέρα! Σε παρακαλώ πολύ γιατί δεν μου συμπεριφέρεσαι ωραία».

Tags
Back to top button